NOVINKY V JÍDELNÍM LÍSTKU
Čerstvé těstoviny s trhanou mozzarellou, rukolou, sušenými rajčaty,
omáčkou z pečených cherry rajčat a bazalkovým pestem (1,3,7)
Konfitovaná půlka baby kuřátka s máslovou bramborovou kaší
a pečeným portobellem ( 7)
Bramborový knedlík plněný trhanou kachnou, červené zelí, kachní výpek (1,3,7)
Filátko z Pražmy s parmazánovými noky a ragú z hrášku a fava fazolí (4,7)
Rolované selečí kolínko, bramborový škubánek, pak choi,
pyré z červeného zelí, špeková omáčka (1,3,7)
Wagyu burger s hranolky/batátovými hranolky
/wagyu, chedar, salát ,nakládaná červená cibule, rajče, slanina, zauzená majonéza, / (1,3,7,11)
Steak z vyzrálé hovězí svíčkové, restované fazolky, pečené grenaille, demi – glace (9)